Hemmeligheten bak høyere forbrenning og rask muskelvekst avslørt!

209

Ny forskning avslører at spesifikke næringsstoffer kan gjøre det lettere å holde vekten og få mer ut av treningen. Hemmeligheten ligger i å spise riktig, slik at musklene forblir sterke og de ekstra kiloene holdes i sjakk. Ved å velge smarte matvarer og supplere med noen viktige tilskudd, kan du enklere oppnå en slankere kropp og bedre form.

Svært effektivt

Fiskeproteiner er næringsrike proteiner som stammer fra fisk og er kjent for sin høye kvalitet. Dette på grunn av at de inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger, men ikke kan produsere selv.

Når vi inntar proteiner fra maten, brytes de ned til peptider i magen.

Hydrolyserte fiskeproteiner har allerede vært gjennom en nedbrytningsprosess til peptider. Dette vil resultere i at det blir enklere for kroppen å absorbere og bruke proteinet effektivt.

Peptider er konsentrerte former av proteiner, og Hydroprot er det proteinet som blir raskest tatt opp av kroppen på markedet.

Vant pris for forskning på fiskeprotein

I HydroProt benyttes hydroliserte lakseproteiner som har vist seg å være svært effektive. En banebrytende studie på disse proteinene sørget for at en gruppe forskere vant den europeiske helsekostprisen «Årets Ingrediens» innen kategorien vektkontroll.

Studien dokumenterer at et daglig inntak av 16 gram hydrolisert laksproteinpulver over 42 dager reduserte kroppsmasseindeksen (BMI) med 5,6% hos personer med overvekt, sammenlignet med en kontrollgruppe som fikk placebo. Resultatene antyder at lakseproteiner kan stimulere stoffskiftet og dermed aktivt bidra til vektkontroll.

Forskerne tror at hydrolisert laksproteinpulver i kosttilskuddsdoser kan være en effektiv løsning for langvarig vektkontroll.

Kilde: Journal of Obesity & Weight loss therapy

Gjør det lettere å nå en sunn vekt

Fiskeproteiner kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en enkel og sunn måte. De bidrar til å holde deg mett lenger, noe som reduserer matinntaket og søtsug, samtidig som de øker forbrenningen ved at kroppen bruker mer energi på å fordøye proteiner.

I tillegg hjelper fiskeproteiner med å bevare muskelmasse under vektnedgang, og sterke muskler bidrar til høyere kaloriforbruk. De kan også forbedre kroppens evne til å regulere sukker og redusere betennelse, noe som er gunstig for både vekt og generell helse.

Ved å inkludere fiskeproteiner i kostholdet ditt, kan du dra nytte av disse fordelene og lettere oppnå en sunnere vekt. Når fiskeproteinet er hydrolisert, altså delt opp i mindre komponenter, blir næringsstoffene raskere og mer effektivt absorbert av kroppen.

Få mer definerte muskler med denne enkle metoden

For å bygge muskler effektivt, trenger kroppen proteiner, som fungerer som byggesteiner for både kropp og muskler. Proteiner er sammensatt av aminosyrer, hvorav 9 av de 20 er essensielle og må tilføres gjennom kosten eller kosttilskudd, ettersom kroppen ikke kan produsere dem selv.

Proteiner er spesielt viktige for de som trener, da aktivitetsnivået, spesielt ved styrketrening, øker proteinbehovet i kroppen. For å støtte muskelreparasjon og vekst, er det derfor nødvendig med tilstrekkelig proteininntak.

Ved å inkludere hydrolisert laksprotein i kostholdet ditt, gir du musklene dine en effektiv kilde til essensielle aminosyrer, som fremmer raskere muskelreparasjon og bedre muskelvekst. Denne typen protein hjelper også med å booste stoffskiftet og opprettholde muskelmasse under vektnedgang, noe som bidrar til en mer definert muskelstruktur.

Norske forskere bekrefter funnene

Interessen for helseeffektene av fiskeproteiner har økt betydelig blant forskere de siste årene. Ved Proteingruppen på Klinisk Institutt 1, Universitetet i Bergen, undersøker forskerne hvordan fiskeproteiner kan forbedre helsen ved å redusere fett i muskulaturen, dempe betennelse og forbedre blodsukkerkontrollen.

Forskerne fokuserer særlig på fiskeproteinets potensiale for vekttap. Det ser ut til å øke forbrenningen og metthetsfølelsen, noe som kan hjelpe kroppen med å forbrenne lagret fett som energi.

Denne forskningen baner vei for nye tilnærminger til å håndtere overvekt gjennom ernæring og fremhever fiskeproteinets betydning for opprettholdelse av en sunn vekt og generell helse.

Kilde: UiB.no

HydroProt har sitt utspring fra forskningen i Bergen

Fiskeproteiner har unike egenskaper som kan hjelpe deg med å kontrollere sult, øke forbrenningen og forbedre kroppens håndtering av sukker.

Resultatene av forskningen ved Universitetet i Bergen har lagt grunnlaget for utviklingen av HydroProt. Lakseproteinet i HydroProt er det som blir absorbert raskest av kroppen. Dette gir betydelige fordeler for vekttap og aktive treningsprogrammer. Med et proteininnhold på 94% er HydroProt et svært rent proteintilskudd, laget utelukkende av norsk fiskekjøtt.

Å finne et kosttilskudd som virkelig gir resultater kan være utfordrende. Men HydroProt har vist seg å gi imponerende resultater til tusenvis av fornøyde kunder.

Prøv det selv og opplev forskjellen!