Dette ble løsningen på de ubehagelige leddene

68

Lisbeth slet med kroppslige vondter og brukte smertestillende. Senebetennelser, stive fingre og smerter i ledd og muskler var en del av hverdagen hennes, og behovet for å finne en løsning var stort. 

Mot mageproblemene sine brukte hun kosttilskuddet Magimax fra Sprekere Liv og var fornøyd med det. Da hun oppdaget Gurkemeie Max fra samme firma, bestemte hun seg raskt for å prøve. En prøvepakke kom i postkassen, og etter to til tre uker med daglig inntak av Gurkemeie Max kom virkningen. Hun merket en positiv effekt på plagene sine. 

Gikk tom

En tydelig bekreftelse på at Gurkemeie Max virker, fikk hun da hun gikk tom for kosttilskuddet. Uten Gurkemeie Max kom de gamle plagene raskt tilbake. Så fort hun fikk påfyll av kosttilskuddet etter en uke, avtok smertene igjen. 

For Lisbeth er det viktig å være aktiv, og smertene har tidligere begrenset henne. Nå, med Gurkemeie Max, føler hun seg friere til å gjøre de tingene hun liker. “Jeg er ikke en sånn person som sitter i ro og kjenner på smertene, jeg må opp og drive med noe”, forteller Lisbeth.

Endelig funnet noe som fungerer

Fra før gikk hun til behandling hos fysioterapeut og fikk akupunktur, og opplever at dette kombinert med inntak av Gurkemeie Max har gitt gode resultater. Noe hun også har fått kommentarer på.

Selv om hun har prøvd gurkemeie i pulverform, foretrekker hun Gurkemeie Max. I motsetning til pulver inneholder Gurkemeie Max konsentrert curcumin, ingefær og svart pepper som gjør det enklere for kroppen å ta opp. I tillegg synes hun pulveret gir en vond smak på maten.

Lisbeth er så fornøyd med resultatet at hun har anbefalt Gurkemeie Max til flere venner og bekjente som sliter med lignende plager. “Endelig har jeg funnet noe som fungerer”, legger Lisbeth fornøyd til.

Prøv Gurkemeie Max du også!

Les mer og bestill Gurkemeie Max her >>

Tilbakemeldinger:

May:
«Har brukt Gurkemeie Max med pepper i 2 år nå. Helt fantastisk hvor godt det har hjulpet meg og mine vonde fingre»

Marit:
«Favoritten! Brukes daglig»

Gunhild:
«Ha hatt produktet over 1 år og tar det daglig. Helt supert»